nyitva tartás:
Hétköznap 7-16-ig
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
»Főoldal   »Cégünkről   »Kapcsolat    »Mobilgarázs   » Mobil konténer   »Trapézlemez   » Cserépmintás Trapézlemez   » Tájékoztató
Szendvicspanelek
Szelemenek
Trapézlemez
Trapézlemez fajtái
Csarnok csarnokváz kivitelezés
Mobilgarázs
Garázskapuk
Trapézlemez 


20-as Trapézlemez 30-as Trapézlemez 40-es Trapézlemez 50-es Trapézlemez 13/63-as Trapézlemez

Trapézlemez épületek oldalfalához

A alapanyaga a könnyűszerkezetes építkezésnek. A felhasználása csarnokok, raktárak, kisebb tárolók, garázsok oldalfalának kialakításához praktikus megoldás. A trapézlemez bordázata miatt erős, stabil és könnyen szerelhető akár 6-8 méteres táblákban is.

A csarnok, tároló vagy garázs építésekor a vázszerkezet megépítése után az oldalfalaknak alkalmas trapézlemez könnyen ráerősíthető a tartószerkezetre.

Az oldalfalnak alkalmas 20-as trapézlemezt és 13-as trapézlemezt vékonyabb lemezből is gyártunk, melyet kedvezményes áron tudunk biztosítani.

A trapézlemez rögzítéséhez kínálunk a lemez színével megegyező önmetsző csavart, ami előfúrás nélkül gyorsan és praktikusan csavarható fába és fémbe.Trapézlemez könnyűszerkezetes épületek tetejéhez

A 0,5 mm vastag trapézlemez a csarnokok, tárolók, garázsok tetőszerkezetének kialakításához tökéletes megoldás. Az alacsony (min. 14 °) dőlésszögű tetőkhöz javasoljuk a trapézlemezt, mert a bordázata gyorsan elvezeti a csapadékot és ellenszélben kicsi a visszafolyás veszélye.

A trapézlemezek közül mindegyik alkalmas tetőfedésre, azonban a dőlésszögtől, az alátámasztó szelemenek távolságától és a tető hosszától függően egyes trapézlemezek jobb választást jelentenek.

Az 50-es trapézlemez táblában három teljes és két fél borda van, amelyek magassága 50 mm. A Bordák között erősítő mikroborda és a bordák oldalán további hajtás található, ami erőssé teszi a trapézlemezt. Ez a trapézlemez típus dőlésszögtől függően akár 1,2m-1,5m alátámasztási közre is rakható.

A 38-as trapézlemez táblában öt borda van, amelyek magassága 38 mm. A bordák között egy-egy mikroborda erősíti még a profilt. Ez a trapézlemez a legerősebb, így a hosszabb (6 méternél hosszabb), alacsonyabb dőlésszögű és ritkább szelemenezésű (szelementávolság 1,0m-1,2m) tetőre ajánlott.

A 40-es trapézlemez táblában 4 borda van, amelyek magassága 40mm. A bordák között két-két mikroborda erősíti a lemezt. Ez a trapézlemez gyengébb, mint a 38-as trapézlemez, hosszabb, nem túl alacsony dőlésszögű tetőre ajánlott, de a szelemenek távolságának 80cm-100cm-nek meg kell lennie.

A 13-as trapézlemez és a 20-as trapézlemez alacsonyabb bordázatuk (13mm illetve 20mm) miatt kisebb dőlésszögű tetőnél nem ajánlott, de meredekebb tetőnél megfelelő tetőfedő anyag.

-Trapézlemez épületek oldalfalához
A trapézlemez alapanyaga a könnyűszerkezetes építkezésnek. A felhasználása csarnokok, raktárak, kisebb tárolók, garázsok oldalfalának kialakításához praktikus megoldás. A trapézlemez bordázata miatt erős, stabil és könnyen szerelhető akár 6-8 méteres táblákban is.
A csarnok, tároló vagy garázs építésekor a vázszerkezet megépítése után az oldalfalaknak alkalmas trapézlemez könnyen ráerősíthető a tartószerkezetre.
A trapézlemez fogatásához kínálunk önmetsző csavart, ami fához és fémhez is kapható, amivel a trapézlemez előfúrása nélkül gyorsan és praktikusan szerelhető a trapézlemez.


-Trapézlemez könnyűszerkezetes épületek tetejéhez
A 0,5 mm vastag trapézlemez a csarnokok, tárolók, garázsok tetőszerkezetének kialakításához tökéletes megoldás. Az alacsony (min. 14 °) dőlésszögű tetőkhöz javasoljuk a trapézlemezt, mert a bordázata gyorsan elvezeti a csapadékot és ellenszélben kicsi a visszafolyás veszélye.


-Trapézlemez kerítés építéshez
A 0,5 vagy 0,4 mm vastag trapézlemez kerítésnek alkalmas, mert a vékonyabb lemez trapézlemez bordákkal elegendő stabilitást biztosít a kerítésnek. Kerítés építése trapézlemez felhasználásával nagyon olcsó, gyors és egyszeű.
A trapézlemez táblákat lehet egymás mellé állítani a trapézlemez bordákat függőlegesen elhelyezve, vagy a trapézlemez bordákat vízszintesen elhelyezve. A trapézlemez táblát igény szerinti hosszúságra vágjuk, így a kerítés lehet akár 30 cm vagy 6 méter magas is.
A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavaral, ami a választott trapézlemez színében is kapható.


-Trapézlemez álmennyezet építéshez
A 0,5 mm vastag trapézlemez álmennyezet építéséhez is alkalmas, mert a vékonyabb lemez is trapézlemez bordákkal elegendő stabilitást biztosít az álmennyezethet. A tetőgerendára, mennyezetre a trapézlemez felfogatása gyors és egyszerű. A trapézlemez hosszában tetszőleges méretben gyártható, így nagy fesztávok akár egy lemezzel is fedhetők.


-Mire figyeljünk, ha trapézlemezt akarunk vágni?
A trapézlemez vágása nyíró szerszámmal, egyenes vonalban vágó fűrésszel, vagy lemezollóval ajánlott. Tilos bármilyen hőhatást okozó eszköz (pl.: sarokköszörű) használata a színes bevonatú lemez vágásához.


Trapézlemez gyártás, forgalmazás:
A trapézlemez könnyűszerkezetes épülethez tetőfedő, oldalfal burkoló építőelem. A trapézlemez megfelelő megoldást jelent tetőkhöz, illetve falfelületek burkolásához csarnokoknál, raktáraknál, műhelyeknél, belső burkolatoknál, elválasztófalaknál, garázsoknál.


A trapézlemez alapanyaga horganyzott acél, poliészter szín réteggel. Termékeink készülhetnek színkezelés nélküli horganyzott acélból és 13 különböző színű lemezből. A trapézlemez táblák megrendelésre készülnek igény szerinti méretre vágva. A gyártási határidő két-három munkanap.


A trapézlemez nagyszerűsége, egyedi formájában és nagyszerűségében rejlik.
Használatával olyan egyedi terveket valósíthatunk meg, melyek megtörik a hagyományos homlokzati és tetőfedési teknikákat. A trapézlemezek népszerűsége töretlen az építészek körében,legyen szó családiház, sorház vagy ipari épületek létesítéséről. A lemezvstagságok közötti széles választéknak ( 0,5 - 125 mm ) és a gazdag színskálának köszönhetően lehetőségeink korlátlanok a trapézlemez használata során.


Trapézlemezeinkegyik lényeges tulajdonsága, hog merev és nagy az ellenállóképessége, ami a trapézlemez profil magasságnak köszönhető. Kicsi és közepes épületekhez a következő típusokat ajánljuk: T5-trapézlemez, T8-trapézlemez, T13-trapézlemez, T20-trapézlemez, T38-trapézlemez, T40-trapézlemez, T50-trapézlemez, T75-trapézlemez és T137-trapézlemez,T153-trapézlemez . Nagyobb objektumokhoz, illetve csarnokokhoz a T90 és a T135 lemezeket javasoljuk.
- egyszerű egyedi forma
- eredeti konstrukció
- a trapézlemez profilmagasságának széles választéka


- T5-trapézlemez
-
- T13-trapézlemez
-
-
- T20-trapézlemez
-
- T40-trapézlemez
- T50-trapézlemez
-
- T75-trapézlemez
- T137-trapézlemez
- T153-trapézlemezHit Counter
telefon: +36 52/ 405-744 | fax: +36 70/ 946-6111 | e-mail: civispanelkft@gmail.com
2005-2009 © Cívis Panel Plusz Kft. Debrecen, Powered by WebDeb @ 2010
Tárhely: Tárhely.Eu
Mobilgarázs | Skidsteereurope.eu