nyitva tartás:
Hétköznap 7-16-ig
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
»Főoldal   »Cégünkről   »Kapcsolat    »Mobilgarázs   » Mobil konténer   »Trapézlemez   » Cserépmintás Trapézlemez   » Tájékoztató
Szendvicspanelek
Szelemenek
Trapézlemez
Trapézlemez fajtái
Csarnok csarnokváz kivitelezés
Mobilgarázs
Garázskapuk
Szendvicspanelekről 
 
Szendvicspanel záróelem Siluette
Cégünk élen jár a poliuretán habos és kőzetgyapotos szendvicspanelek forgalmazásában, melyek előnyösen használhatóak üzemcsarnokok, gazdasági épületek, tornatermek, házak és egyéb objektumok burkolataként.
A Szendvicspanel héjazata készülhet lakkozott vagy horganyzott acélból, natúr, vagy lakkozott alumíniumból, vagy ezek kombinációjából, továbbá élelmiszeripari és mezőgazdasági célra saválló acélból és üveggyantából. A síkfegyverzetes Szendvicspanelek hűtőházaknál,tárolók kialakításánál is kiválóan alkalmazhatók. A Szendvicspaneleket 30 - 240 mm vastagságban, max. 13 m hosszban forgalmazzuk, a vevő által kért méretben. A takaróelemek anyagminősége és bevonata igazodik a szendvicspanelhez, színválasztéka RAL színskála szerinti. A fegyverzetet fólia védi, mely szerelés után távolítandó el. A Szendvicspanel szerelése nem igényel speciális épületszerkezetet, egyszerűen szerelhető szokásos fém, vagy fa szelemenre, tartóra! Rögzítése peremes önmetsző csavarral történhet, melyet színre festett változatban és natúr színben forgalmazunk. A Szendvicspanel ipari, mezőgazdasági, közlekedési, sport és egyéb létesítmények oldal és tető térelválasztásra egyaránt alkalmazható. A Szendvicspanel kapcsolat mind az alsó, mind a felső fegyverzetlemez egymásra takarásával van megoldva, így biztosítva a folyamatos hőszigetelést és vízzárást. Kérésére a profillemezeket kiegészítő élhajlított és kötőelemekkel együtt szállítjuk. Vállaljuk a burkolatok megrendelőhöz történő fuvarozását! A burkolat bevilágító elemmel kiegészíthető. Termékeink, szolgáltatásaink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. Ügyfeleink részére gyors, pontos kiszolgálást biztosítunk.

Tovább:Hit Counter
 
telefon: +36 52/ 405-744 | fax: +36 70/ 946-6111 | e-mail: civispanelkft@gmail.com
2005-2009 © Cívis Panel Plusz Kft. Debrecen, Powered by WebDeb @ 2010
Tárhely: Tárhely.Eu
Mobilgarázs | Skidsteereurope.eu